Skip to content
Du er her: Hjem
Net Partner AS
Telenor Mobilt Bedriftsnett

Telenor Mobilt bedriftsnettMobilt bedriftsnett er Telenors største mobilsatsing noensinne. Løsningen er laget slik at den skal passe like godt til store som for små bedrifter gjennom å skreddersy løsningen etter kundens behov. Gjennom min svartjeneste, tidsstyrt velkomstmeny, fastnettintegrasjon og mobilt sentralbord har Telenor laget en løsning som gjør bedrifter mer profesjonell overfor kundene.

Les mer …
 
HD Voice til Telenorkunder

HD VoiceTelenor har nå åpnet nettet sitt for HD-Voice. Dette innebærer betraktelig bedre samtalekvalitet, men vil i første omgang bare bli tilgjengelig for de med 3G-dekning.

Les mer …
 
Logitech Wireless Touchpad

Logitech Wireless TouchpadNettopp kjøpt ny PC med windows 8, men føler deg ikke helt komfortabel med de nye funksjonene i "Modern UI"? Logitech har nå kommet med en ny touchpad beregnet for å kunne gi en bedre opplevelse av Windows 8 med full touchfunksjonalitet. Bruk Windows slik Microsoft har tenkt at det skal brukes

Les mer …
 
Advarsel: Virus låser maskina

For noen uker siden gikk flere medier ut og advarte mot et virus som låste datamaskinen din. Den siste tiden har vi opplevd stor økning i henvendelser hvor dette viruset har forårsaket mye frustrasjon og redde kunder.

Les mer …
 
Telenor oppgraderer

Mandag 3. september oppgraderer telenor nettet sitt for å bedre fremtidig 3G-dekning i hele Norge. Denne gangen står blandt andre Sogn og Fjordane for tur.

Les mer …
 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 Neste > Siste >>

Side 3 av 6

Mobil

Mobilnytt


Data

Datanytt


Finn oss på Facebook

Åpningstider

Mandag 08:00-16:00
Tirsdag 08:00-16:00
Onsdag 08:00-16:00
Torsdag 08:00-16:00
Fredag 08:00-16:00
Lørdag 10:00-15:00

TeleRing

Telering

NetCom

NetCom

Telenor

Telenor

Enivest

Enivest

Dell Partner

Dell Partner

Besøkende

Vi har 4 gjester her nå