Skip to content
Du er her: Hjem
Telenor oppgraderer

Mandag 3. september oppgraderer telenor nettet sitt for å bedre fremtidig 3G-dekning i hele Norge. Denne gangen står blandt andre Sogn og Fjordane for tur.

Telenor bygger hele tiden ut nettet for å kunne tilby sine kunder mobilt bredbånd og surfetjenester med bedre dekning, høyere hastigheter og bedre opplevelser.

I mindre tettbebygde områder er det i stor grad dekning på 2G, mens lite eller ingen dekning på 3G. For å kunne bygge ut mobilt bredbåndsnett i distriktene, og dermed øke 3G-dekningen betraktelig, vil Telenor bruke noe av frekvenskapasiteten i GSM900 MHz-båndet til utbygging av 3G (UMTS900). Dette er en kostnadseffektiv måte å tilby mobile bredbåndstjenester i mindre tettbebygde områder og forbedret dekning innendørs.

Mandag 3. september gjennomfører Telenor den andre av fire frekvensomlegginger. Området omfatter GSM-celler i Sogn & Fjordane, Oppland samt deler av Buskerud, Hedmark og Hordaland (herunder Bergen). Frekvensomleggingen sikrer Telenors mobilkunder over hele landet et enda bedre tilbud i fremtiden.

Telenor har fokus på å gjennomføre arbeidet med minst mulig grad av forstyrrelser for sine kunder, men kan ikke utelukke lokale forstyrrelser i GSM-nettet, primært i form av metallisk lyd, som i noen tilfeller kan føre til brutte samtaler. Hvis en samtale blir brutt og man ringer opp igjen, kan det samme skje på nytt etter en tid. Nødsamtaler i nettet prioriteres.

Telenor har som målsetting å ha en 3G-befolkningsdekning på 94% innen 2014

 

Mobil

Mobilnytt


Data

Datanytt


Finn oss på Facebook

Åpningstider

Mandag 08:00-16:00
Tirsdag 08:00-16:00
Onsdag 08:00-16:00
Torsdag 08:00-16:00
Fredag 08:00-16:00
Lørdag 10:00-15:00

TeleRing

Telering

NetCom

NetCom

Telenor

Telenor

Enivest

Enivest

Dell Partner

Dell Partner

Besøkende

Vi har 4 gjester her nå