Skip to content
Du er her: Hjem Mobilnytt Android Samsung Galaxy S IV
Samsung Galaxy S IV

Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S IV

Endelig har etterfølgeren av fjorårets klareste toppselger kommet. Galaxy S4 er fullspekket med det aller siste innen mobilteknologi og hardware. I tillegg til å være markedets kraftigste mobiltelefon har Samsung også gjort mye for å forbedre brukeropplevelsen.Skjerm i Full HD

Samsung gjør nå som konkurrentene og kommer med Full HD på sin nye toppmodell. Der konkurrentene bruker sine egne skjermteknologier gjør Samsung det samme med sin 5 tommers Super AMOLED. Telefonen er omtrent like stor som forgjengeren, men skjermen utnytter mer av plassen.

Lagring så det holder
Telefonen blir levert med 64GB internminne og mulighet for ytterligere 64GB ved hjelp av minnekort.

 

Hardware
Telefonen blir levert med en firekjerner prosessor som yter 1,9GHz, i tillegg til 2GB RAM. Den har også innebygd NFC, bluetooth 4.0 og kameraet yter 13MPx. I tillegg til dette har telefonen fått innebygd IR-lampe som vil si at en kan begynne å fjernstyre TV'en med telefonen.

Programvarebombe
Da fokuset lenge har vært og vil fortsatt være på å lage kraftigere telefoner har Samsung også valgt å fokusere sterkt på programvaren. Telefonen blir levert med Android men det følger også med en rekke applikasjoner spesialbygd for telefonen. Her kan nevnes S Health som er en helseapplikasjon som forteller hvor langt en har gått i løpet av en dag og hvor mange kalorier en har forbrent. S Voice Drive blir brukt i bilen til å styre telefonen når en kjører, slik at en slipper å røre den (ikke så dumt for oss i nord nå når regelverket for mobilbruk i bil blir endret). 

Frontkamera med nye funksjoner
Samsung har valgt å fokusere mer på bruken av frontkamera og utnytte dette bedre. Dette er gjort ved at telefonen kan registrere hvor langt du har kommet i teksten i f.eks. en e-post eller på en nettside og scrolle automatisk for deg. I tillegg registrerer den om du ser bort fra telefonen under filmavspilling og setter på pause til en starter å se på igjen.

 

 

Åpningstider

Mandag 08:00-16:00
Tirsdag 08:00-16:00
Onsdag 08:00-16:00
Torsdag 08:00-16:00
Fredag 08:00-16:00
Lørdag 10:00-15:00

TeleRing

Telering