Skip to content
Du er her: Hjem Mobilnytt Android HTC One
HTC One

HTC OneDen nye toppmodellen som HTC håper skal vinne tilbake markedsandeler er nå kommet. Alle de store aktørene har nå lansert sine toppmodeller, så får vi se hvilke modeller som slår an. I fjor dominerte Samsung med sin toppselger noensinne Galaxy S3, men spørsmålet er om HTC klarer å hamle opp med etterkommeren Galaxy S4 og Sony Xperia Z.


Kvalitet, kvalitet og kvalitet
HTC One er bygget i aluminium og satt sammen i en produksjonsprosess de har kalt Zero Gap. Ordet i seg selv forteller at her er det ikke mye sprekker eller skjøter som viser. I motsetning til Samsung og Sony som kjennes ut er og kjennes ut som plastikk får en kvalitetsfølelse av HTC One.

Hardware
Det er ikke stort som skiller toppmodellene fra hverandre når det kommer til hardware. Dette har med at hver enkelt produsent putter den kraftigste og nyeste maskinvaren i sine toppmodeller, og ofte kommer dette fra samme produsent. Hos både Sony og HTC er det Qualcomm som står for prosessoren i telefonene. Det viktige for disse produsentene er dermed å skilte med programvare eller spesifikasjoner som konkurrentene ikke har. Sony har valgt å gå for IP-sertifiserte telefoner og Samsung har valgt å satse på innholdstjenester og nye måter å bruke telefonen på. HTC har inngått et sammarbeid med Beats og satser dermed på god lydopplevelse gjennom forbedret lydbrikke i sine telefoner.

Styr hjemmeunderholdningen
HTC prøver også å komme mer inn i stuen til forbrukerne ved å gi mulighet til å bruke telefonen som en fjernkontroll opp mot både TV, hjemmekinoanlegg og dekoder. Med andre ord har du nå en unviersalkontroll i lommen.

En kan lese en gjennomgående test av telefonen her.

 

 

Åpningstider

Mandag 08:00-16:00
Tirsdag 08:00-16:00
Onsdag 08:00-16:00
Torsdag 08:00-16:00
Fredag 08:00-16:00
Lørdag 10:00-15:00

TeleRing

Telering