Skip to content
Du er her: Hjem Mobilnytt Android Samsung Galaxy S4 Active
Samsung Galaxy S4 Active

S4 ActiveS4 Active er Samsung sin IP-sertifiserte toppmodell. Med en sylskarp skjerm, 4-kjerners prosessor, utskiftbart batteri og vanntett minijack-inngang er dette en kraftig telefon som i tillegg tåler fukt og støv. Dette er første topptelefonen som Samsung lager med IP-sertifisering, og dette har de klart med glans.

IP-sertifisering
Nå kan du fotografere under vann med smarttelefonen Galaxy S4 Active. Klikk bare på volumknappen for å fange øyeblikket under overflaten. Galaxy S4 Active er IP67-klassifisert som vil si at telefonen er støvtett og kan ligge en meter under vann i 30 minutter.Nederste knappene er byttet ut med fysiske knapper, slik at det skal være mulig å betjene telefonen også under vann, mens hodetelefonen er gjort vanntett uten behov for luker som må åpnes og lukkes. Er du en aktiv person som gjerne vil ha med telefonen overalt er dette et glimrende alternativ.

Hardware
Med firekjerners prosessor, 5 tommers skjerm i full HD, 8mpx kamera og støtte for minnekort opptil 64GB er dette en telefon som dekker de fleste sitt behov.

Bruk av frontkamera
Som med Galaxy S4 har Samsung valgt å
fokusere mer på bruken av frontkamera og hvordan en kan utnytte dette bedre. Dette er gjort ved at telefonen kan registrere hvor langt du har kommet i teksten i f.eks. en e-post eller på en nettside og scrolle automatisk for deg. I tillegg registrerer den om du ser bort fra telefonen under filmavspilling og setter på pause til en starter å se på igjen.

Vintervennlig
S4 Active er første vanntette topptelefonen som også kan brukes med hansker. Følsomheten på skjermen er skrudd opp slik at du slipper å ta av deg hanskene for å betjene telefonen.

 

Åpningstider

Mandag 08:00-16:00
Tirsdag 08:00-16:00
Onsdag 08:00-16:00
Torsdag 08:00-16:00
Fredag 08:00-16:00
Lørdag 10:00-15:00

TeleRing

Telering