Skip to content
Du er her: Hjem Mobilnytt Windows Phone Nokia 1020
Nokia 1020

Med 41 megapiksler, en gigantisk bildebrikke, seks linseelementer og optisk bildestabilisator lover Nokia bilder som skal overgå alt annet på mobilkamerafronten.

Windows Phone 8
Operativsystemet på telefonen er den såkalte Amber-varianten av Windows Phone 8. Denne oppdateringen inneholder en rekke småforbedringer her og der, som støtte for FM-radio, en app for å få oversikt over dataforbruket ditt, og bedre HTML-støtte i nettleseren. En annen nyhet er at du kan snu telefonen når den ringer for å skru av ringelyden. Windows Phone 8 har fått litt hard medfart på grunn av dårlig app-støtte, men dette er i stadig vekst og Elop lovte under forrige pressekonferanse at det nå ville komme enda flere populære apper til Windows Phone, som f.eks. WhatsApp og Instagram. I tillegg er kontorstøtten blandt det beste du får tak i med hele officepakken inkludert i telefonen

Nokia Pro Camera
Standardappen for fotografering på Lumia 1020 heter Nokia Pro Camera. Til tross for at denne appen er like enkel å bruke som en hvilken som helst annen kameraapp, har den en masse muligheter en ikke har på andre mobiltelefoner.

Hardware
Ser en bort fra kameraet er telefonen lik sine forgjengere med samme skjermoppløsning og Clear Black-teknologi, og samme prosessor. Ytelsen er kanskje svakere enn de heftigste Android-telefonene, men til gjengjeld er Windows et mye mer lettdrevet operativsystem enn Android og en trenger derfor ikke like mye kraft.

 

 

Åpningstider

Mandag 08:00-16:00
Tirsdag 08:00-16:00
Onsdag 08:00-16:00
Torsdag 08:00-16:00
Fredag 08:00-16:00
Lørdag 10:00-15:00

TeleRing

Telering