Skip to content
Du er her: Hjem Mobilnytt Android
Mobilnytt - Android
Samsung Galaxy S4 Active

S4 ActiveS4 Active er Samsung sin IP-sertifiserte toppmodell. Med en sylskarp skjerm, 4-kjerners prosessor, utskiftbart batteri og vanntett minijack-inngang er dette en kraftig telefon som i tillegg tåler fukt og støv. Dette er første topptelefonen som Samsung lager med IP-sertifisering, og dette har de klart med glans.

Les mer …
 
HTC One

HTC OneDen nye toppmodellen som HTC håper skal vinne tilbake markedsandeler er nå kommet. Alle de store aktørene har nå lansert sine toppmodeller, så får vi se hvilke modeller som slår an. I fjor dominerte Samsung med sin toppselger noensinne Galaxy S3, men spørsmålet er om HTC klarer å hamle opp med etterkommeren Galaxy S4 og Sony Xperia Z.

Les mer …
 
Samsung Galaxy S IV

Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S IV

Endelig har etterfølgeren av fjorårets klareste toppselger kommet. Galaxy S4 er fullspekket med det aller siste innen mobilteknologi og hardware. I tillegg til å være markedets kraftigste mobiltelefon har Samsung også gjort mye for å forbedre brukeropplevelsen.

Les mer …
 
Sony Xperia Z

Sony Xperia Z
Sony Xperia ZSony sitt nye flaggskip er her med en sylskarp 5-tommers skjerm i Full HD og IP57 sertifisering. Denne telefonen har alt en trenger og vil komme til å bli en bestselger i løpet av året.

Les mer …
 
<< Start < Forrige 1 2 Neste > Siste >>

Side 2 av 2

Åpningstider

Mandag 08:00-16:00
Tirsdag 08:00-16:00
Onsdag 08:00-16:00
Torsdag 08:00-16:00
Fredag 08:00-16:00
Lørdag 10:00-15:00

TeleRing

Telering